Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé met babybump bij première

Nu het hoge woord eruit is -Bey is zwanger van een tweeling- hoeft de zangeres geen moeite meer te doen om haar babybuik te verbergen. Bij de première van Beauty & the Beast verscheen ze dan ook trots met haar grote buik (en Blue Ivy!) op de rode loper.

Een bericht gedeeld door 4 (@4musictv) op

Prince Jackson praat voor het eerst over vader Michael

Prince was te gast in de Amerikaanse ontbijtshow Good Morning America, waar hij voor het eerst een boekje open deed over zijn vader Michael Jackson. “Voor ons was hij altijd gewoon papa of pappie. Maar de impact die hij op andere mensen heeft is indrukwekkend.” Prince verschijnt weinig in de spotlights, omdat hij er niet van houdt. “Maar ik begrijp dat dit er nu eenmaal bij hoort. En als ik met mijn verhalen mensen kan inspireren, doe ik dat graag.”

Pharrell Williams krijgt Franse onderscheiding voor de kunsten

Pharrell Williams is benoemd tot Officier in de Ordre des Arts et des Lettres, een prestigieuze Franse titel en prijs voor mensen die zich hebben onderscheiden in de kunsten of literatuur. Hij kreeg de prijs uit handen van de Franse minister van Cultuur, Audrey Azoulay, tijdens een ceremonie in Parijs.

Laatste nieuws

Zie ook