Zo ziet Frans Bauer Junior en tegenwoordig uit

Frans Bauer heeft de titel Papa van het Jaar niet voor niks op zijn naam staan. Elke vrije minuut spendeert hij met zijn...

Lees ook

Frans Bauer heeft de titel Papa van het Jaar niet voor niks op zijn naam staan. Elke vrije minuut spendeert hij met zijn vrouw en vier kinderen. Zoon Frans junior vierde gisteren zijn twaalfde verjaardag en aan een nieuwe foto te zien is hij flink gegroeid.

Goede vader

Frans heeft een jongensgezin met vier zoons. Hij geniet volop van zijn jongens en probeert er zoveel mogelijk voor ze te zijn. “Ik heb wel het gevoel dat ik hetzelfde ben als mijn vader, dus ik denk dat ik een goede vader ben,” zei de zanger in een interview met Nu.nl. “Ik heb in ieder geval wel het idee dat ik er voor de kinderen ben op de momenten dat ze me nodig hebben. En ik denk dat dat het allerbelangrijkste is.”

De appeltaart stond gisteren klaar in huize Bauer. Dat liet trotse vader Frans aan zijn fans weten via Facebook. “Mijn lieve schat Frans Bauer Junior is jarig!! Vandaag wordt hij 12 jaar en wat is het een knappe vent. Hiep Hiep Hiep Hoera !!!” schrijft de BN’er bij een foto van zijn zoon. Hij heeft gelijk, wat een knapperd!

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook