Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Manuel Broekman wil meer zijn dan mooiboy
Manuel Broekman zou graag meer afwisseling in zijn rollen willen. De acteur wordt nu vaak gecast als ‘mooiboy’, maar hij heeft naar eigen zeggen meer in zijn mars. “Maar het hangt ook af van wat beschikbaar is in Nederland, hè? Zo veel films worden er niet gemaakt in een jaar”, zegt Manuel deze week in Viva. “Maar inderdaad, in zo’n Johan Nijenhuis-productie als Rokjesdag word ik gecast als ‘hunk’.”

Manuel beaamt dat hij zelf kiest zelf voor zo’n rol, maar toch mag het wat hem betreft wat minder clichématig.”Waarom is het sexy als je met een bos bloemen onder haar raam staat, met je haar perfect gekamd? Het mag van mij wel wat rauwer, minder voorspelbaar. Volgens mij vinden vrouwen dat ook.” Zijn rollen leverden Manuel een ‘arrogant’ imago op. “Soms zit ik een beetje in mijn eigen wereld en denk ik: mensen zien de grap er wel van in als ik spottend een beetje zwoel en sexy in de camera kijk. In mijn beleving is dat humor. Mijn vrienden lachen daar ook om”, zegt hij. “Maar mensen die me niet kennen, denken: wat een foute gast. Ik vind mezelf niet arrogant. Ik denk mensen niet beter te kennen dan zij zichzelf en vind het een gek idee dat onbekenden dat wel denken bij mij.”

B-Brave uit elkaar
De boyband B-Brave gooit de handdoek in de ring. Dat heeft de groep dinsdag bekendgemaakt. In een korte verklaring op Facebook stelt de groep ‘gezamenlijk te hebben besloten te stoppen’. Een concrete reden geeft de groep niet.

“Het is een ongelooflijke reis geweest en we zijn ontzettend trots op hoe ver we het hebben geschopt als Nederlandse boyband”, stellen de vijf zangers. “Dit hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de liefde, steun en toewijding van onze fans. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor alle herinneringen en dit zal altijd een belangrijke plek in ons hart houden.” B-Brave belooft nog één groot afscheidsconcert te geven. Hier wordt vrijdag meer over bekendgemaakt. B-Brave werd in 2013 opgericht en bestond uit vijf jongens die eerder ervaring op haddden gedaan in musicals als Ciske de Rat en Tarzan. De formatie tekende vrij snel na de oprichting een contract bij Sony Music. Het is onduidelijk wat het vijftal nu gaat doen.

Patricia Paay op vakantie in ‘warm land’
Patricia Paay hoopt in het buitenland bij te komen van alle reuring rondom haar gelekte sekstapes. “Ze is op vakantie in een warm land om bij te komen van alle hectiek”, zei Peter R. de Vries, die de diva adviseert, maandag in RTL Boulevard. “Hopelijk daalt haar bloeddruk ook weer een beetje.”

Peter vertelde over de vervolgstappen van Patricia. Ze heeft een bureau in de arm genomen dat ervoor moet zorgen dat haar sekstapes niet meer op internet staan. Daarnaast bereidt ze een zaak voor tegen de Telegraaf Media Groep (TMG). GeenStijl en Dumpert, onderdeel van TMG, plaatsten vorige maand linkjes naar de sekstapes van Patricia. “De dagvaarding is onderweg”, aldus De Vries. Patricia heeft nachtmerries na het lekken van de video’s en voelt zich erg slecht. Dat vertelde ze aan tafel bij Eva Jinek. “Je gaat ermee naar bed en je staat ermee op.” Volgens Patricia is haar carrière naar de knoppen. “Je moet je voorstellen, dat ik al vijftig jaar op televisie ben, maar dat is nu in één klap weg. Zo ga ik dus de geschiedenis in.”

Kailyn showt babybuik
Vorige maand maakte Teen Mom-ster Kailyn bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. En nu showt de ze voor het eerst haar buikje aan de wereld. En wat is-ie al groot! Wie de vader van het derde kindje is, is nog één groot mysterie. Kailyn wil tot nu toe niet zeggen wie het is. De Teen Mom 2-ster heeft al twee zoons: Isaac Elliot (7) met ex Jo Rivera en Lincoln Marshall (3) met haar ex Javi Marroquin.

Bron: Shownieuws, RTL, Beeld: Getty, ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook