De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim steekt de draak met haters
Kim Kardashian, die bekend staat om haar big booty, zweert hoog en laag geen plastische chirurgie te hebben gehad. Ook zou ze nóóit haar foto’s hebben gefotoshopt, zelfs de onderstaande niet. “Haters will say it’s Photoshop”, leest het bijschrift.

‘Kylie krijgt televisiehuwelijk’
Realityster Kylie Jenner (19) en haar acht jaar oudere vriend Tyga krijgen mogelijk een televisiehuwelijk. Volgens entertainmentsite Hollywoodlife is Kylies moeder, Kris Jenner, druk in de weer om alles te regelen en staan er zelfs al zakelijke deals klaar.

Kylie is al een paar jaar gelukkig met de rapper. Een bron weet aan de site te vertellen dat zakelijk gezien alles al geregeld is voor wanneer de rapper een aanzoek doet. “Kris heeft alle commerciële mogelijkheden al uitgezocht. Ze wil alles laten filmen, van de verloving tot en met de huwelijksreis.” Volgens de insider stuurt Kris aan op een realityspecial rond de bruiloft, zoals Kylies zus Kim Kardashian ook liet filmen tijdens de voorbereidingen van haar huwelijk met Kris Humphries. Ook een hele spin-offshow zou tot de mogelijkheden behoren. Eerder maakte Khloé Kardashian met haar toenmalige echtgenoot de realityserie Khloé & Lamar.

Reign is op babybezoek bij Dream
Baby Dream had maandag hoog bezoek, en wel van Kourtney’s jongste zoon Reign. De ontmoeting tussen de twee zorgde voor heel schattige beelden. Wat zijn het toch twee plaatjes!

Laatste nieuws

Zie ook