Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 maart 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilHet is tijd voor een avond me...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 maart 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Het is tijd voor een avond met je vriendinnenclub en zoals altijd denk je: waarom doen we dit niet vaker? Nou, Ram, het is aan jou om daarvoor te zorgen. Misschien een vaste dag? Misschien een iets actievere aanvoerder? Ja, je krijgt al jeuk bij het idee, maar je weet ook hoe gezellig het steeds is. Doorpakken, dus.

STIER 21 april – 21 mei
Als je al zes maanden gehypnotiseerd bent door een tas en elke dag even op internet checkt hoe mooi hij ook alweer is, en je alle sites waarop-ie wordt verkocht hebt opgeslagen in je bookmarks in de hoop op uitverkoop, is het VOLLEDIG gerechtvaardigd om deze week toe te slaan als je een financiële meevaller hebt.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je hebt van Nikkie Plessen geleerd dat je gróót moet denken, dan komt alles goed. Niet dat jij Kate Moss ergens voor zou willen inhuren, maar je hebt zeker ambities. Zet jezelf in ‘standje Nikkie’ en laat je wildste dromen uitkomen. Bonustip: je financiën spelen (helaas) wel een rol, denk daar van tevoren goed over na.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Hoog tijd om eens een paar dagen vrij te nemen, Kreeft. Niet omdat dat makkelijk kan, maar omdat je het echt nodig hebt. Spreek met je baas af dat je je mail echt niet checkt, zodat je je even helemaal kunt afsluiten van je dagelijkse bezigheden. Je zult zien dat de mist in je hoofd langzaamaan optrekt.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Troubles op kantoor: er zitten waarschijnlijk veranderingen aan te komen. Elke poging van jou om duidelijkheid te krijgen van je baas, loopt uit op niets. Hij of zij neemt afstand van je en daarom concludeer jij dat je baan op de tocht staat. Die aanname is nogal voorbarig Leeuw, maar om je heen kijken, kan nooit kwaad.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Een familielid weet jou deze week zó tot waanzin te drijven, dat het een scène oplevert die niet zou misstaan in een dramafilm met Julia Roberts in de hoofdrol. Jullie mogen dan wat genen delen, dat betekent niet dat je overal zomaar mee akkoord moet gaan. Laat je tanden zien, Maagd.

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Je hebt het idee dat je weer veertien bent: een vriendin is verliefd en blijft maar over hem praten. Best irritant, want ze verlangt van jou dat je continu bevestigt hoe leuk ze wel niet is en analyseert waarom hij nog niks heeft teruggestuurd. Gewoon af en toe een oproep wegdrukken, Weegschaal.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Als je deze week te horen krijgt dat je misschien niet helemaal ‘past’ in het plaatje dat iemand anders in gedachten heeft, weet je niet hoe je moet reageren. Moet je jezelf veranderen om stappen te kunnen maken?! Bedekkende jurk, haar in de lak – dat werk? Dat is niks voor jou en het maakt je pissig. En terecht.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je wordt ouder, Boogschutter. En je kunt wel stoïcijns dezelfde crème blijven smeren die je al vijftien jaar gebruikt, maar daar heeft je huid simpelweg geen moer aan. Hup, het is tijd om door te schuiven naar je eigen generatie – hoe confronterend het ook mag zijn om iets te kopen waar het woord ‘rimpel’ op staat.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je hebt deze week een goed gesprek met je leidinggevende, en dat was nodig ook. Want alles leuk en aardig, maar het gaat altijd alleen maar over de toekomst van het bedrijf en niet over jouw toekomst of kansen. Zorg dat je op één lijn zit met je baas, dan weet je waar je het voor doet.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je bent een health freak aan het worden en je vriendinnen weten je te vinden voor advies. Deze week heb je zin in een ongezonde hap, maar alleen al de gedachte aan een hamburger bezorgt je een schuldgevoel. Kom op, zeg, Waterman. Neem die patat met mayo. Een beetje lol hebben is óók gezond.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Het is nooit leuk als het niet werkt in de liefde, Vissen. Of jullie nu al eeuwen of pas net samen waren: je hebt het volste recht om je ogen uit je hoofd te huilen. Bij voorkeur thuis in bed, maar soit, als je in de supermarkt bij de paprikachips staat en het niet meer houdt: gewoon laten rollen die tranen.

Laatste nieuws

Zie ook