Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

De nieuwe coupe van Kristen Stewart

Kristen, is that you? De Twilight-actrice verscheen op de rode loper van haar nieuwe film Personal Shopper met een compleet nieuwe look: geen haar! En wauw, wat staat het haar goed.

‘Vechtscheiding’ Scarlett Johansson van start

Scarlett Johansson en Romain Dauriac maakten eind januari bekend uit elkaar te gaan. Scarlett diende dinsdag de echtscheidingspapieren in bij de rechtbank. De advocaat van Romain voorspelt dat het waarschijnlijk zal uitlopen op een vechtscheiding, omdat Romain met het meisje wil verhuizen naar zijn thuisland Frankrijk.

Kailyn Lowry onthult per ongeluk naam baby daddy

De Teen Mom-ster is in verwachting van haar derde kindje, maar wie de vader is, is nog een mysterie. Of toch niet? Ze lijkt de naam van haar baby daddy per ongeluk in een Instagram live video te hebben onthuld. “Chris would say, ‘I’m Holden the baby!” grapte ze nadat een fan vroeg of ze haar baby Holden zou noemen. Dus, Chris? Haar woordvoerder liet eerder al weten dat het om een man gaat waar ze kort mee gedatet heeft.

Laatste nieuws

Zie ook