Roxeanne Hazes openhartig over bruiloft

Roxeanne Hazes maakte vorige week haar verloving met Erik Zwennes wereldkundig. De 24-jarige is over the moon.Zevende he...

Lees ook

Roxeanne Hazes maakte vorige week haar verloving met Erik Zwennes wereldkundig. De 24-jarige is over the moon.

Zevende hemel

“Ik ben echt ontzettend gelukkig en blij. Het is nog een soort van onwerkelijk, want ik had niet verwacht dat ik ooit van mijn leven echt zou gaan trouwen. Maar het gaat nu toch gebeuren”, jubelde ze aan Shownieuws. “Ik was heel erg overdonderd. Het is wel, en dat vind ik heel erg fijn, lekker bij ons thuis gebeurd. Lekker in pyjama en mijn moeder zat ook op de bank, dat vond ik ook wel heel erg bijzonder. Hij had het met mijn moeder al besproken van tevoren.” In de nieuwe Story onthult de zangeres hoe ze gevraagd is. “Het was een wit shirt; op de voorkant stond heel lief: Wil je voor altijd bij me blijven? En op de achterkant: Maar even serieus, wil je met me trouwen?” Ondanks Roxeanne zich in de zevende hemel begeeft met haar lief, stond een huwelijk nooit echt op de planning. “Ik dacht: wanneer je trouwt dat word je weggegeven door je vader. In mijn geval kon dat niet, dus van mij hoefde het niet per se.” Maar het verlies van haar vader zorgde er ook voor dat ze geen moment heeft getwijfeld toen Erik haar vroeg. “Ik heb geen zin meer om te wachten in het leven op leuke dingen en mooie dingen. Ik heb denk ik nog nooit zo duidelijk ‘ja’ tegen iets gezegd.”

Zuinig op mijn meissie

Roxeanne kijkt erg uit naar de grote dag, waarop haar wijlen vader ook een grote rol zal spelen. Want een ding is zeker: het nummer ‘Wees zuinig op mijn meissie’, van André Hazes moet gedraaid worden op de bruiloft. Onlangs vond ze nog een briefje van haar vader waarop stond: “Mijn dochtertje is net geboren en ik heb dit nummer speciaal voor haar gemaakt, voor als zij later de man van haar dromen vindt.”

De brunette ziet al helemaal voor zich hoe zij de grote dag wil vieren. “Ik ben gelukkig met iemand samen die ook niet van gekke uitspattingen houdt. Het liefst zou ik zo’n Amerikaanse achtertuin-bruiloft willen. Met allemaal lichtjes, heel veel eten en optredens van verschillende bandjes.” Wanneer de grote dag is? “Over de datum zijn we nog niet uit, ik ben net een paar dagen verloofd. Dat komt later. We genieten eerst nog even van het moment van verloofd zijn en straks gaan we lekker een wedding planner regelen. Ik ben wel met mijn moeder al aan het zoeken naar jurken.”

Lees ook: Roxeanne Hazes heeft broertje Dré verteld over verloving

Bron: Shownieuws, Story Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook