Patricia Paay haalt uit naar Patty Brard

De vriendschap tussen Patty Brard en Paticia Paay is flink bekoeld, dat is vandaag nogmaals duidelijk geworden.MiauwVori...

Lees ook

De vriendschap tussen Patty Brard en Paticia Paay is flink bekoeld, dat is vandaag nogmaals duidelijk geworden.

Miauw

Vorige week liet Patty nog weten helemaal klaar te zijn met de blondine. “Ik distantieer me van haar levenswijze. Ik heb geen zin in viezigheid en leid een normaal leven.” Toch laat La Paay het er niet zomaar bij zitten en haalt dan ook flink uit naar haar vroegere vriendin.

Heilig

De 67-jarige zangeres zegt in weekblad Party: “Ik wist niet wat ik las. Viezigheid? Is Patty soms vergeten dat ze op tv haar darmen heeft geleegd? Nee, dat is lekker fris. En is ze vergeten wat haar ex-man René Muthert allemaal over haar gezegd heeft? Ze doet nu alsof ze heiliger is dan de Paus.”

Dochter

Patricia denk dat Patty dit heeft móeten zeggen, omdat ze nu zaken doet met de oud-zakenpartner en buurman van Patricia. De diva gaf vorige maand tijdens een interview bij Jinek aan dat ze denkt dat hij iets met het verspreiden van de seksvideo’s te maken heeft. “Voor geld gaat ze ineens likken. Bah! Laat ik het zo zeggen: ik heb ondanks alles nog contact met mijn dochter Christina. Zij ziet haar dochter al jaren niet en dat is niet zomaar. Mevrouw gaat ineens chique doen. Ik kan haar wel wurgen!”

En daarmee lijkt de vriendschap van de polderdiva’s officieel verleden tijd te zijn.

Lees ook: Christina Curry reageert op seksfilmpjes Patricia Paay

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook