Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels en Nederlands grootste vloggers sieren deze week de cover.Deze week: *...

Lees ook

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels en Nederlands grootste vloggers sieren deze week de cover.

Deze week:

* We keken onze ogen uit tijdens de Milan Fashion Week vorige week. Een samenvatting van de nieuwste, verfrissende mode en fashion statements uit Italië.
* De meeste mensen zien haar nog steeds als ‘the boobs’ uit Blurred Lines. Maar Emily Ratajkowski is niet voor één gat te vangen: ze werkt zich in rap tempo op in de modebizz.
* Yolanthe presenteert het nieuwe RTL-programma Reunited, waarvoor ze de hele wereld overvloog. Grazia sprak haar toen ze weer eventjes in Amsterdam was.
* Oké, ook de gewone sterveling is welkom bij het nieuwe 3 Green Hearts Café in New York. Maar de gezondemaaltijdservice richt zich in principe op de rijke Manhattanites.
* Onlangs toonde Undercover in Nederland gerechtsdeurwaarder Hans K. die een vrouw geld bood voor sex. Inmiddels verklaren meer vrouwen dat hij uit was op betaling in natura.
* Sinds The Weeknd zijn, nou ja, weekenden, slijt in de armen van Selena Gomez gaat Bella Hadid verder met dé fotograaf du jour in Londen. Wie is deze Dexter Navy?
* Nieuw in beautyland: de Love Mist. Een verjongingsbehandeling waarbij je je female body parts tijdelijk in een ijslolly verandert door er ijskoude damp op los te laten.
* Mascha, Monica, Laura, Teske en Noor bereiken samen ruim vier miljoen mensen: 74x de Amsterdam ArenA vol. Dit zijn hun succesgeheimen.
* In tijden van social media en TMZ is geen ster meer veilig. Zou je zeggen, tenminste. Maar juist daardoor is het vermogen om dingen geheim te houden in Hollywood een waar statussymbool geworden.
* Acht jaar geleden werd Kelly Balmaakers in een hotelkamer doodgeschoten door haar vriend. Haar beste vriendin Aukje Blankers (31) mist haar nog elke dag.
* Waarom wonen op één plek en alleen maar werken als je ook de wereld over kunt reizen? Schrijfster en coach Michèle Bevoort (40) doet aan global living. Ze leeft uit een koffer en ziet wel waar ze terechtkomt.

Laatste nieuws

Zie ook