Eerste foto van het zoontje van Carice van Houten

Het is inmiddels ruim een halfjaar geleden dat Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce de trotse ouders werden van h...

Het is inmiddels ruim een halfjaar geleden dat Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce de trotse ouders werden van hun eerste kindje Monte. Het acteurskoppel hield hun kleine spruit ver weg van de media, maar daar is nu verandering in gekomen.

Blauwe kijkers

Het gezin werd het afgelopen weekend door een oplettende fotograaf op de kiek gezet, terwijl ze samen met Monte een wandeling door Amsterdam maakten. Eerder zorgde de Game of Thrones-actrice er goed voor dat niemand een glimp van de kleine kon opvangen, maar nu is het gezin dan toch op beeld vastgelegd. En met die felblauwe kijkers, kunnen we wel vaststellen dat Monte de looks van zijn knappe mama heeft.

Paparazzi

Of Carice blij is met de foto is nog maar de vraag. Eerder liet ze weten absoluut niet gecharmeerd te zijn van de vele paparazzi die haar pasgeboren kindje op de foto probeerde te krijgen. Op Twitter schreef ze toen: “Mijn middelvinger opsteken naar de paparazzi gaf vandaag zo’n goed gevoel”, met daarbij een bijbehorende emoji. Toch gaven de fotografen zich niet zomaar gewonnen en hebben ze na zes maanden eindelijk die eerste foto te pakken.

Lees ook: Guy Pearce doet boekje open over Carice van Houten

Bron: Shownieuws Beeld: Getty

Laatste nieuws