Onthuld: dit vinden mensen het engst aan sex met een nieuw iemand

Hoe vaak je ook al met iemand tussen de lakens bent gedoken en hoeveel bedpartners je al hebt gehad; iedere eerste keer...

Lees ook

Hoe vaak je ook al met iemand tussen de lakens bent gedoken en hoeveel bedpartners je al hebt gehad; iedere eerste keer met een nieuw iemand is en blijft spannend. Er zijn verschillende factoren die daarvoor zorgen, maar wat vinden we er nu eigenlijk het engst aan?

Angst

Dat werd uitgezocht op Reddit en wat blijkt? Je bent niet de enige die zich zorgen maakt om striae of kleine borsten; uit de vijfduizend reacties blijkt dat vrouwen zich vooral schamen voor hun buik, cellulite en striae. Mannen maken zich daarentegen vaak zorgen om de grootte van hun penis. Niet zo verrassend eigenlijk, maar er blijkt toch een opvallende uitkomst te zijn. Mensen zouden namelijk bang zijn dat de chemie niet standhoudt zodra ze tussen de lakens duiken. Ze zijn bang dat de sex niet zo goed zou zijn als de weg ernaartoe. Daarnaast bestaat de angst dat we stiekem gefilmd worden of dat de sex niets betekent voor de ander. Eén ding is zeker: over je lichaam zou jij je geen zorgen moeten maken. Beloofd?

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook