Beelden van nieuwe afleveringen Temptation Island uitgelekt

Hoewel ze in België vanavond al getrakteerd worden op een nieuwe aflevering van Temptation Island, moeten wij hier in Ne...

Hoewel ze in België vanavond al getrakteerd worden op een nieuwe aflevering van Temptation Island, moeten wij hier in Nederland helaas nog een dagje wachten – mits je een RTL premium account hebt – op de zevende aflevering. Toch zijn er al beelden van de daaropvolgende aflevering uitgelekt. En daar blijkt uit dat niets is wat het lijkt.

Verleiding

Waar tot nu toe alleen Niels de fout in is gegaan, blijkt uit de uitgelekte beelden dat hij niet de enige is die de verleiding maar moeilijk kan weerstaan. Onze eigen Michella Kox wist de beelden op camera vast te leggen en daarop is te zien dat vooral de dames de verleiding niet kunnen aankunnen. Toch proberen ze het enigszins te beperken en houden ze hun lust in bedwang door maar met elkaar te gaan lopen vozen. De mannen kijken verbaasd toe hoe de meiden elkaar opeten, terwijl ze de verleiders vrijwel links laten liggen. Hoewel… Niet iedereen.

Womanizer

Uit de beelden blijkt ook dat Jolien het wel erg fijn vindt om in de armen van Karim te kruipen en ook Lisa ziet de Vlaamse womanizer wel zitten. Uit een video van de Vlaamse zender VIJF blijkt dat Lisa en Karim spannende momenten in de badkamer hebben beleefd. En dat terwijl haar vriendje Merijn zich zo goed lijkt te gedragen. Wil je nog niet precies weten hoe het er aan toe gaat? Laat dan vooral onderstaande beelden aan je neus voorbij gaan.

Lees ook: Slachtoffer vertelt over hoe hij in elkaar werd getrapt door Temptation Islands Alex

Beeld: Facebook, Temptation Island

Laatste nieuws