Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Het ene Primark-item waar iedereen nu wild van wordt

We moeten nog even wachten tot de live action Beauty and the Beast-film met Emma Watson in de hoofdrol uitkomt. Dat neemt echter niet weg dat de Beauty and the Beast merchandise – waaronder de Belle-pop die op Justin Bieber lijkt – als warme broodjes over de toonbank vliegen. Maar ook de coinpurse in de vorm van het theekopje Chip, van Primark, blijkt nu een musthave item te zijn.

2. Zien: Eerste foto van het zoontje van Carice van Houten

Het is inmiddels ruim een halfjaar geleden dat Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce de trotse ouders werden van hun eerste kindje Monte. Het acteurskoppel hield hun kleine spruit ver weg van de media, maar daar is nu verandering in gekomen.

3. Jonge vrouw ontdekt tumor door profielfoto op Facebook

De 26-jarige Lorna Nickson Brown stond voor haar gevoel gezond in het leven en straalde dat ook uit. Totdat ze een jaar later te horen kreeg dat ze schildklierkanker had en haar wereld op zijn kop stond. Toen ze niet veel later haar profielfoto op Facebook bekeek, viel alles op zijn plek.

Laatste nieuws

Zie ook