De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian en Blac Chyna hebben ingewikkelde relatie

Voor Kim en Chyna familie van elkaar werden door Chyna’s knipperlichtrelatie met Rob, waren de twee niet heel lang daarvoor de beste vriendinnen. Dat hun vriendschap niet zonder de meest awkward momenten was, blijkt wel toen Chyna’s toenmalige lover en baby daddy haar verliet voor Kims jongste zusje Kylie. Chyna werd vervolgens BFF’s met Amber Rose – die weer een relatie met Kanye heeft gehad en besloot zich later met Rob te verloven. Je kunt wel stellen dat de vriendschap tussen de twee zeker niet vlekkeloos is. Maar gezien Chyna de moeder is van Dream, is er één ding zeker: Kim en Chyna zullen voor altijd related zijn. Het is alleen te hopen dat hun ingewikkelde relatie niet nóg ingewikkelder wordt. Bekijk de hilarische foto’s van de twee ‘vriendinnen’ *HIER*.

Kendall Jenner veroorzaakt verwarring door bikinifoto

Dat het model een lichaam heeft waar je u tegen zegt, dat hoef je ons niet te vertellen. De 21-jarige is één van de meest gevraagde modellen tijdens fashion week en je kunt wel stellen dat ze haar weg in de modellenwereld helemaal gevonden heeft. Haar zusje Kylie koos voor een andere carrière, maar zou volgens fans zo haar oudere zus achterna kunnen gaan. Vooral toen Kendall een foto van haar in bikini op Instagram postte, waren veel van haar volgers even in verwarring. Volgens hen lijkt het lichaam van Kendall op de foto wel heel erg op die van Kylie, die bekend staat om haar rondingen. Sommigen vinden dan ook dat het model de ‘rondingen’ forceert, terwijl ze volgens hen zo slank als een stuk papier zou zijn. Ai!

Bron: Look Magazine Beeld: Instagram

Laatste nieuws