Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Charlotte Crosby, wat is er met je lippen gebeurd?

Dat de Geordie Shore-ster niet vies is van plastische chirurgie, is algemeen bekend. Maar volgens fans is ze nu toch echt te ver gegaan. Op Snapchat leken haar opgespoten lippen groter dan ooit. De foto’s zie je hier.

Verzoening voor Yolanthe en zus Rebecca?

Volgens Story heeft Richarda, de moeder van Yolanthe, na lange tijd weer contact met haar dochter Rebecca. Het weekblad vraagt zich af of dit ook de eerste stap is voor een verzoening tussen Yolanthe en Rebecca, die nog altijd geen contact met elkaar hebben.

Barbie pronkt met grote boezem

Barbie heeft haar borsten meerdere keren laten vergroten en pronkt daar dan ook graag mee. Op Instagram deelde ze een foto waarop ze een topje draagt met wel héél diep decolleté. Daar zullen haar mannelijke volgers niet over klagen, denken wij zo…

Laatste nieuws

Zie ook