De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian deelt bewerkte foto

Kim krijgt regelmatig te horen dat ze haar foto’s bewerkt en besloot daar op een grappige manier op in te haken. Op Snapchat deelt ze een kiekje van haar overduidelijk gephotoshopte lichaam, met als bijschrift: “Haters zullen zeggen dat hij bewerkt is.”

Penelope en North op de kiek met baby Dream

Penelope en North zijn trotse nichtjes. Op Instagram deelt Rob Kardashian een foto waarop ze de baby zachtes aanraken. “Cousin love”, luidt het bijschrift. Lief!

Nieuwe personal assistant Lamar Odom lijkt sprekend op Khloe

De ex man van Khloe werd deze week gespot met een dame die verdacht veel lijkt op… jawel, de Kardashian. Later bleek dat het om zijn personal assistant gaat. Alhoewel… velen geloven dat niet helemaal, nadat ze knuffelend werden gespot.

Laatste nieuws

Zie ook