Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Olsen-tweeling schikt met stagiaires
Na een jarenlange strijd hebben Mary-Kate en Ashley een schikking getroffen met een groot aantal voormalige stagiaires van hun modelabel The Row. Een van de studenten begon in 2015 een zaak tegen de tweeling, omdat hun bedrijf geen vergoeding toekende aan de stagiaires en hen ook niet hielp studiepunten te krijgen voor hun inzet bij het modemerk. Ook zouden de werkomstandigheden bar slecht zijn geweest: stagiaires moesten zeker 50 uur per week werken, werden slecht behandeld door hun leidinggevenden en kregen een werkplek toebedeeld die “ondraaglijk heet” was.

Uiteindelijk sloten 184 andere stagiaires zich aan bij de rechtszaak. The Row schikte volgens Perez Hilton met hen voor een totaalbedrag van 140.000 dollar, zo’n 530 dollar per persoon. Een rechter moet nog akkoord gaan met die regeling, maar volgens een advocaat van de stagiaires zijn beide partijen akkoord.

Weer nieuwe vlam voor Jennifer Lopez
Jennifer Lopez heeft enkele weken na de breuk met Drake alweer een nieuwe liefde gevonden. Volgens Us Weekly is er iets opgebloeid tussen de zangeres en oud-honkballer Alex Rodriguez. De twee zouden veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze werden onder meer samen gespot in Las Vegas, waar Jennifer geregeld is voor haar concertreeks All I Have. Volgens een insider is het kersverse stel er nog niet klaar voor hun liefde naar buiten te brengen, maar achter de schermen bij een van de optredens van J.Lo zouden ze geen geheim hebben gemaakt voor hun gevoelens voor elkaar.

Gabourey Sidibe liet maag verkleinen
Empire-actrice Gabourey Sidibe heeft vorig jaar een maagverkleining ondergaan. Ze koos voor de ingreep nadat ze te horen had gekregen dat ze aan diabetes lijdt. De actrice vertelt voor het eerst over de beslissing in haar boek This Is Just My Face: Try Not To Stare, waarvan People deze week een voorpublicatie plaatst. In een interview met de site van het blad laat Gabourey weten dat ze zich vooral zorgen maakte om de gevolgen die haar overgewicht had op haar gezondheid, zeker na de diabetesdiagnose. “Ik was de hele tijd bang dat ik mijn tenen zou verliezen. Ik wilde niet altijd maar bezorgd zijn.” Gabourey liet bij de operatie haar maag reduceren tot de helft van het originele formaat. Hoeveel kilo ze inmiddels kwijt is, vertelt de actrice niet.

Bron: ANP, RTL, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook