Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het extra lange weekend van 11 en 12 maart 2017.

VeggieWorld

Aanstaande zaterdag en zondag komt VeggieWorld naar de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de oudste en grootste vegan lifestyle beurs van Europa. Van flexitariër, tot vegetariër en bewuste consument, VeggieWorld is voor iedereen die graag meer plantaardige producten wil eten. Bekende food bloggers en topsporters zijn aanwezig om te laten zien hoe leuk en lekker vegan kan zijn. Benieuwd naar het volledige programma? Klik hier.

Waar: De Jaarbeurs in Utrecht
Wanneer: 11 en 12 maart 2017

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktailweek maakt onze hoofdstad tot één gigantische bar. In meer dan 50 bars laten Amsterdamse cocktailconnaisseurs de alcoholische spierballen zien. Je volgt workshops, doet mee met tastings en laat je voor een gereduceerde prijs in elke bar een tijdelijke signature drink inschenken. Enne, om Amsterdam niet tot ’t Salou van Nederland te maken, komt elke bar ook met een alcoholvrije mocktail. Benieuwd waar je allemaal terecht kunt? Klik hier.

Waar: Amsterdam
Wanneer: t/m 12 maart 2017

IBIZA Xperience Fair

Beleef een beetje Ibiza in Nederland! Bezoek de IBIZA Xperience en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen. Meer info vind je hier.

Waar: Beursgebouw Eindhoven
Wanneer: 11 en 12 maart 2017

The Amsterdam Coffee Festival

Dit jaar barst opnieuw hét festival voor urban coffee & food lovers los. De Westergasfabriek in Amsterdam is dan weer drie dagen op rij de grootste en meest spectaculaire koffiebar van Nederland. Er is ontzettend veel te doen, te zien en te proeven. Meer info vind je hier.

Waar: De Westergasfabriek in Amsterdam
Wanneer: 10, 11 en 12 maart 2017

Laatste nieuws

Zie ook