Wat model Adriana Lima elke ochtend drinkt voor een platte buik

Bij sommigen zit het hem in de genen, en anderen moeten er keihard voor werken: een mooie buik. Bij supermodel Adriana L...

Lees ook

Bij sommigen zit het hem in de genen, en anderen moeten er keihard voor werken: een mooie buik. Bij supermodel Adriana Lima lijkt het allemaal vanzelf te gaan, maar naast sporten zegt zij hét wondermiddel te hebben voor een platte buik.

Wondermiddel

Adriana Lima heeft een lichaam waar waarschijnlijk het grootste deel van de vrouwelijke wereldbevolking jaloers op is. Maar wat is haar geheim? Naast veel sporten drinkt ze elke ochtend een speciaal drankje voor een platte buik en eindelijk deelt ze haar geheim met de rest van de wereld. Het supermodel flanst elke ochtend een drankje in elkaar dat een boost geeft aan haar stofwisseling en voor veel meer energie zorgt.

Makkelijk

Het wonderdrankje maakt ze van een halve avocado, een glas water (kan ook melk of magere yoghurt zijn) en een beetje honing voor de smaak. Alles wat je hoeft te doen is het blenden tot een mooi papje. In het drankje zitten allerlei voedingsstoffen die zorgen dat je buik inderdaad platter wordt. De probiotica in de yoghurt zorgen voor een goede balans in de darmflora. Avocado zit vol met vezels en goede vetzuren, die ook het opgeblazen gevoel in de darmen wegnemen. Het proberen waard?

Lees ook: Madame Tussauds beeld lijkt totaal niet op Adriana Lima

Bron: New Beauty, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook