Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Do debuteert nieuwe look
Do nam vandaag plaats in de kappersstoel bij Rob Peetoom. De zangeres heeft zich een heel ander kapsel laten aanmeten, zo is te zien op de foto die ze op Instagram plaatste. Op het beeld is ze te zien met een coupe vol pikzwarte krullen. ‘Donker, krullerig, kort’, schrijft ze erbij. Haar volgers zijn ervan overtuigd dat ze iedereen in het ootje neemt, en dat ze gewoon een pruik draagt. Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf.

Barbie pronkt met grote borsten
Samantha ‘Barbie’ de Jong pronkt in een laag uitgesneden top met haar flinke borsten. De moeder van twee heeft de natuur een handje geholpen en daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. En aan haar outfit te zien, heeft de blondine de zomer ook al hoog in haar bol zitten.

Martin Garrix zoenend gespot
Martin Garrix is tot over zijn oren op zijn nieuwe vriendin Charelle. De twee zijn zoenend gespot op een jacht in Australië, waar de dj momenteel op tour is met zijn goede vriend Justin Bieber.

Beeld: Instagram, KIJK, Bron: RTL, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook