Wat er na de show met Say Yes to the Dress dames is gebeurd

Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste aflevering van het populaire programma Say Yes to the Dress op TLC werd ui...

Lees ook

Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste aflevering van het populaire programma Say Yes to the Dress op TLC werd uitgezonden. Vrouwen die in het bijzijn van hun dierbaren de mooiste jurken in de winkel van Kleinfeld’s mochten shoppen, om er op hun grote dag zo prachtig mogelijk uit te zien. Maar wat gebeurde er allemaal ná dit geweldige moment.

Korting

Zo kregen veel vrouwen die meededen de vraag of ze de jurk uiteindelijk gratis mee naar huis mochten nemen, terwijl dit niet het geval was. “Nee, maar ik kreeg wel een kleine korting en ze betaalden mijn vliegticket”, vertelt Niche Caldwell. Ze is nu een aantal jaren verder en nog steeds dolgelukkig met haar man.

Schamen

Toch loopt het niet voor iedereen goed af. Zo zette Rebekah Gregory haar huwelijk niet door, ondanks dat ze de jurk en alles al had. “Ik was er kapot van en schaamde me omdat ik ons huwelijk zo’n groot publiekelijk ding had gemaakt en het nu niet doorging. Maar ik moest de verloving wel verbreken, want dat was uiteindelijk de juiste beslissing”.

Scheiding

Ook voor Kristy Tam uit het zesde seizoen liep haar avontuur bij Say Yes to the Dress minder sprookjesachtig af dan ze in eerste instantie had gehoopt. Hoewel ze wel de weg naar het altaar maakte, tekende ze niet heel lang daarna alweer de scheidingspapieren. “Ik heb nu een vriend en hij is echt mijn beste vriend en soulmate. We hebben erg rustig aangedaan, aangezien ik nog in scheiding lag toen ik hem ontmoette”. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goedgekomen en is Kristy inmiddels bevallen van een prachtige zoon.

Lees ook: Hoe denkt Randy van Say Yes to The Dress over de trouwjurken van BN’ers?

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook