Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit ene ding is je nooit opgevallen aan Rihanna

Voor Rihanna geen dure tas of mooi sieraad als haar favoriete accessoire. De zangeres laat in alles doorschijnen een eigen stijl te hebben en heeft dan ook één accessoire als topfavoriet. En dat lijkt bijna niemand ooit te zijn opgevallen…

2. De vergeten talentenjacht winnaars van de afgelopen jaren

In Nederland word je overspoeld met talentenjachten. Zo is Idols tegenwoordig weer terug van weggeweest, weten talenten ons elke keer weer te verassen bij The Voice en was ook X Factor één van de programma’s waar we voor thuis bleven. Vaak is de winnaar van het programma de eerste weken dé ster van het moment, maar daarna horen we nog maar bar weinig van de meeste kandidaten.

3. 7 Dingen die in ieder familie WhatsApp-gesprek gebeuren

Toen we nog niet verslaafd waren aan onze telefoons en onze ouders nog nooit van WhatsApp hadden gehoord, wisten we hen alleen te bereiken door de huistelefoon te bellen. Toch weten onze ouders zich tegenwoordig aardig wegwijs te maken en zijn ook zij fanatiek met social media. Al zitten ze niet altijd op hetzelfde level als hun kinderen en dat leidt vaak tot hilarische momenten.

Laatste nieuws

Zie ook