Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De echte reden achter het enorme gewichtsverlies van Mama June

De realityster uit Here Comes Honey Boo Boo is enorm veel afgevallen. Shannon, oftewel Mama June, verruilde haar grote broeken voor een paar maten minder en dat is goed te zien. Toch heeft ze dit niet alleen aan zichzelf te danken, maar heeft ze ook enorm veel gehad aan haar personal trainer Kenya Crooks. Wanneer hij aan haar vraagt waarom ze zo graag wil afvallen, krijgt hij een oprecht en eerlijk antwoord van haar. “Ik wil graag afvallen voor Mike – oftewel Sugar Bear – zijn bruiloft. Mijn ex gaat trouwen en ik wil daar de heetste vrouw van de hele bruiloft zijn”. Haar ultieme doel? Van een XXXL naar een XXS.

Dave en Donny Roelvink openen eigen bar op het Leidseplein

De broertjes Roelvink zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. De twee hebben namelijk een heuse horecagelegenheid geopend en waren gisterenavond nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. Waar overdag Donny aan de slag gaat in het gymgedeelte, wordt er ’s avonds een feestje door Dave gebouwd. Naast hun ouders was ook Dave’s vriendin Julia gisteren aanwezig. “Ja, het is dikke mik. Ik ben heel blij met haar. We kennen elkaar nu een halfjaartje en het gaat heel erg goed. Ze is heel lief, dat is het belangrijkste”, aldus een verliefde Dave. Gisteren hielden de twee broertjes nog een proefdag, maar op 1 april zal de bar officieel geopend worden.

Sylvie Meis openhartig over zoon Damián

Na haar scheiding met Rafael van der Vaart is Sylvie een stuk voorzichtiger met interviews over haar privéleven. Toch is de tv-presentatrice in de Duitse krant Die Welt erg openhartig over haar 10-jarige zoon Damián. Zo onthult ze onder andere dat ze hem zo veel mogelijk uit de spotlights wil houden en dat ze het belangrijk vindt om een goed voorbeeld voor hem te zijn. “Ik wil laten zien dat mama hard werkt om hem een mooi leven te geven. En ik wil hem meegeven dat de huur niet van lucht wordt betaald. Ik wil dat hij beseft dat ik goed voor mezelf kan zorgen en voor onze familie”. Met een profvoetballer als vader lijkt het bijna logisch dat ook zoonlief Damian een carrière in de voetbalwereld staat te wachten. Toch vindt Sylvie dat niet heel belangrijk. “Damián hoeft niet per se een beroemd voetballer te worden. Voor mij is het belangrijk dat hij onafhankelijk, succesvol en gelukkig wordt”.

Bron: People, Shownieuws Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook