Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miley Cyrus en Liam Hemsworth in het geheim getrouwd’

De geruchten om de ‘geheime’ bruiloft kwamen weer op gang door een mysterieuze post van Miley’s vader Billy Ray. Op Instagram postte hij een foto van zijn dochter in een witte jurk. “Ik ben zo gelukkig dat jij zo gelukkig bent”, schreef hij erbij. Hierdoor kwamen de geruchten weer op gang en lijkt het erop dat het stel nu wél de weg naar het altaar heeft gehaald. De twee gingen in 2013 na een relatie van vier jaar uit elkaar, maar werden een paar jaar later weer volop samen gespot. Ook droeg Miley weer haar verlovingsring en bevestigde ze afgelopen oktober dat zij en Liam weer trouwplannen hadden.

Zwangere Ciara betrokken bij auto-ongeluk

De zangeres is gistermiddag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De schrik zat er goed in bij Ciara, die op dit moment in verwachting is van haar tweede kindje, maar ze raakte volgens TMZ niet gewond. Ciara reed in haar auto en wilde linksaf slaan, toen opeens een andere auto tegen de bestuurderskant aanbotste. De 31-jarige kwam op eigen kracht uit de auto en zou zelfs even op de plaats van het ongeluk hebben gelopen. Gelukkig arriveerden de politie en de brandweer erg snel en werd de hoogzwangere zangeres door hen ondersteund. Haar man Russell Wilson heeft inmiddels via Twitter laten weten dat zowel Ciara als de baby niks aan het ongeluk hebben overgehouden.

Jennifer Lopez vliegt naar Miami voor de liefde

DraLo blijkt officieel geen setje – of wat het dan ook moest voorstellen- meer te zijn. De zangeres zou naar verluidt een nieuwe vriend hebben. Honkballer Alex Rodriguez zou de gelukkige zijn en het ziet ernaar uit dat J.Lo weer helemaal in love is. De 47-jarige zangeres heeft het vliegtuig naar Miami gepakt, zodat ze volgens Us Weekly met haar nieuwe liefde kon zijn. Hoe het precies zit tussen de twee, dat is nog onduidelijk. “Het is nog heel geheimzinnig allemaal”. To be continued…

Bron: RTL, Telegraaf, NU Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook