De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Khloé Kardashian wordt bedrogen door vriend’

De realityster zou zich naar verluidt zorgen maken om haar huidige relatiestatus. Waren de twee vorige week nog romantisch op vakantie naar Jamaica , zou er nu trouble in paradise zijn. Khloé’s vriend Tristan Thompson zou de blondine bedrogen hebben met zijn ex Jordy Craig, met wie hij in december een kindje kreeg. “Als hij naar Jordy gaat, zegt hij altijd dat die alleen maar voor de baby gaat. Maar hij slaapt nog steeds met Jordy. Het is echt de perfecte smoes”, vertelt een bron aan Hollywood Life. Oei…

Blac Chyna flink afgevallen na bevalling Dream

De 28-jarige on & off girlfriend van Rob Kardashian beviel afgelopen november nog van dochter Dream, maar daar is vier maanden later niks meer van te zien. De realityster is inmiddels bijna 20 kilo kwijt en daar is ze maar wat trots op. Chyna is na de bevalling direct aan het sporten en diëten geslagen en dat is te zien. Wauw!

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook