Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lo Bosworth doet schokkende onthulling

Lo Bosworth heeft op haar blog een schokkende onthulling gedaan. De voormalige The Hills-ster vertelt namelijk openhartig over het feit dat ze een tijd lang kampte met een depressie. “2016 was niet alleen het slechtste jaar ooit… Het was ook het jaar dat ik 30 werd, mijn wellness bedrijf oprichtte en een geweldige puppy mee naar huis nam. Dus het is niet allemaal slecht”, begint Lo haar verhaal. “Licht zal altijd een weg vinden door de duisternis. En wat de duisternis is die ik bedoel? Angst en depressies als gevolg van een ernstig vitaminetekort dat 16 maanden lang onontdekt bleef…”

In de persoonlijke post vertelt Lo uitgebreid wat ze in die tijd allemaal doormaakte. Benieuwd naar haar hele verhaal? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

Fan krijgt hartstilstand tijdens concert van Adele

Een 47-jarige vrouw is afgelopen vrijdagavond ingestort tijdens een concert van Adele in de Australische stad Sydney. Hulpverleners moesten zich een weg banen door de menigte om het slachtoffer te bereiken. De vrouw werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht en naar verluidt ging het om een hartstilstand.

Adele stopte direct met zingen toen ze doorhad dat er iets mis was. Nadat hulp was ingeschakeld voor de fan kon de zangeres de show hervatten. Echter hebben ooggetuigen aan Mail Online laten weten dat ze duidelijk aangeslagen was door het incident.

Justin Bieber maakt fan aan het huilen

Justin Bieber had het afgelopen vrijdag helemaal gehad met fans die achter hem aanzitten, in de hoop een selfie met de zanger te scoren. Dat liet hij duidelijk blijken toen een Australische fan vroeg om een foto en hij haar aan het huilen maakte. Justins reactie was namelijk keihard… “Je breekt in op mijn privacy, ik wil geen foto… Kijk naar jezelf. Ik word misselijk van je”, aldus de wereldberoemde zanger.

De moeder van de fan reageert tegenover the Herald Sun op het voorval. Ze noemt de reactie van Justin ‘walgelijk’ en zegt dat haar dochter ‘vernederd’ is.

Cast van The Vampire Diaries emotioneel op social media

Na acht jaar is het einde dan toch echt in de zicht. Gister bekeek de cast van de populaire serie The Vampire Diaries alweer de laatste aflevering. Natuurlijk zorgde dat voor flink wat emotionele berichtjes op social media. Zo deelde Nina Dobrev een aantal throwback-kiekje van de cast en kon ook Ian Somerhalder het niet laten om een emotionele post te schrijven en zijn fans te bedanken.

Bron: Metro, The Sun, Mirror, Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws