Toddlers and Tiaras-ster (10) is nu miljonair

Over the top geklede en opgemaakte kleuters die over de catwalk paradeerden als echte modellen. Dat allemaal in de hoop...

Lees ook

Over the top geklede en opgemaakte kleuters die over de catwalk paradeerden als echte modellen. Dat allemaal in de hoop om het te maken in het wereldje van schoonheidswedstrijden. Tja, dan hebben we het natuurlijk over het populaire programma Toddlers & Tiaras. Sommige sterretjes groeiden uit tot echte celebs, maar een van hen ging nog een stapje verder. Zo is Isabella Barrett inmiddels gewoon al miljonair!

Miljonair

Isabella is pas 10 jaar oud, maar staat nu al aan het hoofd van drie eigen kleding- en juwelenbedrijven. Het meisje uit het Amerikaanse Rhode Island is inmiddels stinkend rijk en vertelt in een nieuwe aflevering van het programma ‘How did you get so rich‘ hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen.

Niet in de schoot geworpen

Ondanks het feit dat het luxe leventje inmiddels heel normaal is geworden voor de jonge diva, kreeg ze het allemaal naar eigen zeggen niet in de schoot geworpen. Ze leidt drie bedrijven, doet zo nu en dan ook wat modellenwerk en organiseert fotoshoots. “Allemaal op zaterdag”, vertelt ze in het programma. “Doordeweeks moet ik naar school zoals iedereen. En zondag is mijn luie dag.”

Te ver

Hoewel de Toddlers & Tiaras-ster in het interview laat weten ‘dat het leven voor haar niet alleen om geld draait’, laat haar moeder weten dat haar dochter wel eens te ver gaat. “Een keer bestelde ze voor meer dan 2.000 euro aan eten”, vertelt de vrouw achend. “Isabella’s outfits worden met de hand gemaakt en kunnen tot 10.000 dollar kosten. Ze wordt omringd door een legertje professionals, van een visagist tot een stemcoach.”

De baas spelen

Toen Isabella zes jaar oud was, had ze haar eerste miljoen al binnen. In een eerder interview deed ze al een boekje open over haar fancy levensstijl. “Wat is er nu niet fijn aan miljonair zijn. Ik ben een superster en hou ervan om de baas te spelen. Waar ik het meeste aan gehecht ben? Mijn schoenen. Ik heb meer dan 60 paar”, vertelde de jonge brunette destijds.

Toekomst

Wat de jonge beauty queen van plan is in de toekomst? “Eigenlijk wil ik gewoon een mooi gebalanceerd leven”, aldus Isabella. “Ik wil graag in Los Angeles wonen, lerares worden en kinderen krijgen. Zoals zo vele andere jonge meisjes.”

Lees ook: Toen & nu: De sterren van Toddlers and Tiaras

Bron: HLN, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook