Item van Urban Outfitters brengt het hele internet in verwarring

Trends komen en gaan... vooral in de modewereld! De een vind je geweldig en van de ander kun je je amper voorstellen dat...

Lees ook

Trends komen en gaan… vooral in de modewereld! De een vind je geweldig en van de ander kun je je amper voorstellen dat je het óóit zou dragen. Dat tweede geldt voor een item wat recent opdook op de webshop van Urban Outfitters. Fans van de bekende kledingketen wisten niet wat ze zagen!

Extreem

Jup, soms moet je even uit je comfort zone stappen als het gaat om mode en blijkt het achteraf een groot succes, maar dit ging wel heel ver… Urban Outfitters voegde namelijk een hele bijzonder crop top toe aan haar collectie en cropped was ie zeker! Het topjes valt niet eens over de borsten

Verwarring

De ‘extreme crop tank top‘ bracht het hele internet in verwarring en ging binnen de kortste keren viral. “Waarom zou ik bijna 20 euro betalen voor een halve bh?!”, “Waar is de rest van de top?” en “Serieus?”, zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Ondanks het feit dat Urban Outfitters het beschreef als een ‘ultra-sexy way to layer‘, is het product inmiddels niet meer beschikbaar op de website.

Lees ook: Deze populaire trend zien we niet meer terug dit voorjaar

Bron: Refinery29, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook