Vrouw snijdt penis van man af om bizarre reden

'Happy wife, happy life' zeggen ze weleens. Voor een man genaamd Ved is die uitspraak werkelijkheid geworden, maar absol...

Lees ook

Happy wife, happy life‘ zeggen ze weleens. Voor een man genaamd Ved is die uitspraak werkelijkheid geworden, maar absoluut niet in de goede zin.

Wraak

De relatie tussen Ved en zijn vrouw Rita Yadav kende betere tijden en de twee hadden al jaren geen seks meer… Tot grote frustratie van de 28-jarige huisvrouw, die dolgraag kinderen wilde. Ze was het helemaal beu en besloot wraak te nemen. Ze sloeg haar man buiten westen met een steenslijper en sneed met een keukenmes zijn penis eraf.

Operatie

De man was er ernstig aan toe, maar artsen in het Noord-Indiase Ghaziabad zijn er toch in geslaagd om zijn penis opnieuw op te lappen na een vier uur durende operatie. Inmiddels is de 31-jarige taxichauffeur buiten levensgevaar, maar hij moet nog wel in het ziekenhuis blijven om te herstellen.

Verklaring

Rita bekende direct aan de politie. “Hij zei altijd dat hij mij haatte”,aldus de vrouw in de verklaring. “We maakten dagelijks ruzie en hij zei dat hij het vreselijk vond om mijn gezicht te zien. Hij dreigde er ook altijd mee een affaire te beginnen.” Ook Rita’s kinderwens speelde naar eigen zeggen een grote rol in de wraakactie. “Ik wilde zo graag kinderen. Ik smeekte hem, maar hij dreigde ermee om met andere vrouwen naar bed te gaan. Ik heb jarenlang die kwelling moeten doorstaan en ik kon het niet meer aan.”

Lees ook: Onthuld: Dít is ’s werelds meest gevaarlijke sekspositie

Bron: The Sun, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook