Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Moeder van Farrah Abraham brengt eigen single uit

Farrah Abraham is absoluut niet vies van alle aandacht die ze krijgt sinds haar deelname aan ‘16 and Pregnant‘, maar haar moeder kan er ook wat van! Debra lijkt het helemaal te willen maken in de muziekwereld en heeft haar eigen single uitgebracht. Dat inclusief videoclip waarin ze in een sexy pakje ronddanst. Jup, serieus. Bekijk ‘m hieronder:

Mama June maakt einde aan roddels over fatsuit

Fans wisten niet wat ze zagen toen er een teasers van de nieuwe serie van Mama June, beter bekend als de moeder van Honey Boo Boo, online verscheen. In de serie ‘Mama June: From Not to Hot‘ gaat de moeder van vier de strijd tegen de overtollige kilo’s aan, overduidelijk met positief resultaat. Toch hadden fans zo hun vraagtekens bij het programma. Mama June zou namelijk al wat zijn afgevallen voor de opnames van de nieuwe show. Daarom werd er volop gespeculeerd dat de blondine een fatsuit droeg in de before-scenes.

June reageert nu eindelijk op alle geruchten. “Ik droeg absoluut geen fat suit, ik was gewoon dik”, aldus de realityster in een interview met Domenick Nati op iHeartRadio. “Mensen moeten beseffen dat dit deze transformatie al aan de gang is sinds mei vorig jaar. Mijn laatste operatie was eind december.”

Rafael en Damian genieten van weekje samen

Rafael van der Vaart en zijn zoontje Damian genieten van een heerlijke weekje samen. “Vandaag supporter bij Euro CL handbalwedstrijd Esbjerg – Boekarest”, schrijft de voetballer bij foto met zijn zoon en zijn zwangere vriendin Estavana. Groot gelijk hebben ze, want voor je het weet is het een drukke boel bij de twee thuis.

Bron: Show, Intouch Weekly Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook