De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie en Tyga zijn uit elkaar

Kylie Jenner en Tyga hebben wel vaker ups & downs gehad, maar dit keer zou het stel écht een punt achter hun relatie hebben gezet. De reden achter de breuk? “Kylie had het gevoel dat Tyga gebruik van haar maakte op financieel vlak”, schrijft Media Take Out. De brunette zou het tijdens een vakantie voor Tyga’s 26e verjaardag hebben uitgemaakt en hem al helemaal hebben losgelaten.

Kylie Jenner lanceert nieuwe lip kit met nieuwe formule

Het duurt nooit lang voor Kylie Jenner weer met een nieuw product komt. Zo showde ze gister via haar Snapchat trots haar nieuwe Velvet Lip Kits, die een geheel nieuwe formule hebben. Het nieuwe lip-product zal verkrijgbaar zijn vanaf 16 maart op de website van Kylie Cosmetics en is er in vier verschillende kleuren: Rosie, Harmony, Charm en Dazzle.

Bron: HollywoodLife, Refinery29, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook