Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Het ene Primark-item waar iedereen nu wild van wordt

We moeten nog even wachten tot de live action Beauty and the Beast-film met Emma Watson in de hoofdrol uitkomt. Dat neemt echter niet weg dat de Beauty and the Beast merchandise – waaronder de Belle-pop die op Justin Bieber lijkt – als warme broodjes over de toonbank vliegen. Maar ook de coinpurse in de vorm van het theekopje Chip, van Primark, blijkt nu een musthave item te zijn.

2. Exclusief! Nederlands grootste vloggers over hun inkomen

Vloggers Mascha, Monica, Laura, Teske en Noor bereiken samen ruim vier miljoen mensen: 74x de Amsterdam ArenA vol. Maar verdienen ze ook echt zo goed? En wat moeten ze daarvoor inleveren?

3. Medewerker McDonald’s onthult wat je nooit moet bestellen

Hoewel we allemaal weten hoe slecht het eten bij McDonald’s voor je is, kunnen we het toch niet laten om af en toe even een burgertje of frietjes van de fastfoodketen te bestellen. Er gaan heel wat geruchten rond over de bereiding van de producten, maar nooit krijgen we er echt antwoord op. Tot nu, want een medewerker van de fastfoodketen klapt eindelijk uit de school.

4. Tim Douwsma reageert op breuk met Jessie Jazz
We kregen gisteren verdrietig nieuws uit BN’erland: de relatie van Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk is na één jaar gestrand, dat bevestigde het management van de voormalig Miss Nederland aan Shownieuws. Tim heeft nu ook gereageerd.

5. Dit is de echte naam van Jesse Klaver

Politicus Jesse Klaver wordt door velen gezien als een open boek, maar mensen trekken zijn achternaam flink in twijfel.

Laatste nieuws

Zie ook