Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Tyra Banks presenteert America’s Got Talent
De vacature die Nick Cannon achterliet bij America’s Got Talent, wordt gevuld door Tyra Banks. Het voormalig topmodel gaat vanaf aankomende zomer het twaalfde seizoen van de talentenjacht presenteren. In een statement liet Tyra weten: “Ik ben van jongs af aan al geobsedeerd door grootse acts en artiesten die iets wat onmogelijk lijkt, mogelijk maken. Ik hou ervan hoe AGT dat gevoel naar de huiskamers van mensen brengt.”

Colton Haynes is verloofd
De acteur, onder andere bekend van CSI: Miami en Melrose Place, werd in Mexico ten huwelijk gevraagd door zijn vriend Jeff Leatham. Dat blijkt uit een foto die Colton op Instagram gezet heeft. Zijn vriend had duidelijk groots uitgepakt met kaarslicht en vuurwerk. “IK HEB JA GEZEGD!!!”, laat de acteur weten. Colton kwam vorig jaar pas publiekelijk uit de kast.

Jennifer Lopez is op liefdesvakantie
De relatie tussen Jennifer Lopez en oud-honkballer Alex Rodriguez lijkt serieuze vormen aan te nemen. De twee zijn samen naar de Bahama’s gevlogen voor een romantische vakantie. De New York Post plaatst foto’s van de twee op een bootje in het Caribisch gebied. De krant weet te vertellen dat het stel met een privéjet naar eiland Great Guana Cay vloog, en daar snel een boot pakte naar hun eigen villa op een luxe-resort. Een insider laat weten: “Het is nog pril, maar ze zijn erg dol op elkaar.” Volgens de Post, die het stel met de bijnamen J.Lo en A-Rod heeft omgedoopt tot J-Rod, is de romance al enkele maanden aan de gang. Jennifer werd recentelijk nog gelinkt aan rapper Drake.

Bron: RTL, Telegraaf,

Laatste nieuws

Zie ook