De echte reden dat Mama June zoveel afviel

Shannon, beter bekend als Mama June uit de realityseries Toddlers & Tiara’s en Here Comes Honey Boo Boo,&n...

Lees ook

Shannon, beter bekend als Mama June uit de realityseries Toddlers & Tiara’s en Here Comes Honey Boo Boo, heeft het over een heel andere boeg gegooid. De TLC-ster heeft nu haar eigen realityshow, From Not To Hot, waarin ze de strijd tegen de kilo’s aangaat.

Slank

Aan het begin van haar transformatie woog de 37-jarige, naar eigen zeggen, zo’n 200 kilo. Ze viel twee jaar geleden al 70 kilo af. Om haar gewichtsverlies te vieren deed Mama June iets wat niemand aan zag komen: ze hees zich in een rood bakpak en rende à la Baywatch over het strand. Die foto’s zie je hier. De realityster was echter nog niet waar ze wilde zijn, dus liet ze in haar nieuwe show haar maag verkleinen en haar overtollige huid verwijderen. In een sneak peek van de nieuwe afleveringen is te zien hoeveel Shannon al is afgevallen en, vooral, hoe erg ze is veranderd.

Sugar Bear

Nu blijkt het echter dat de make-over van June niets te maken heeft met gezondheidsredenen, maar het heeft alles te maken met haar ex-man, Sugar Bear. “De reden dat ik je zo push, is omdat ik weet dat je beter en meer kan dan dit. Waarom ben je hier überhaupt aan begonnen?”, was de vraag die haar personal trainer haar stelde in een sneak peek van de nieuwe aflevering. “Ik wil zo graag afvallen voor de bruiloft van Sugar Bear, mijn ex. Ik probeer mezelf neer te zetten als de slankere versie van Mama June en ik wil dan ook dat alle ogen op mij gericht zijn tijdens de bruiloft.”

Bron: People, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook