Metamorfose K3-zangeres Hanne ging compleet mis

Tijdens het tv-programma K3 zoekt K3 werden Hanne, Klaasje en Marthe uiteindelijk als dé nieuwe K3 gekozen. Om...

Lees ook

Tijdens het tv-programma K3 zoekt K3 werden Hanne, Klaasje en Marthe uiteindelijk als dé nieuwe K3 gekozen. Omdat de meidengroep onder andere bekend is van hun drie verschillende haarkleuren, moest ook de nieuwe groep een metamorfose ondergaan. Maar die ging bij de Belgische Hanne niet helemaal zoals gepland.

Metamorfose

Tijdens de laatste uitzending van de talentenjacht, kregen de laatste zes deelnemers een heuse metamorfose. De dames kregen ieder een donkere, blonde of een rode haarkleur aangemeten, maar dat ging bij Hanne niet helemaal goed. “Wij zaten allemaal geblinddoekt, want we mochten zelf nog niet zien welke kleur we kregen”. Toen ze alleen achterbleef en Kristel Verbeke haar uiteindelijk voorzichtig benaderde, wist ze dat er iets niet goed was.

Kreeft

“Ze zei heel voorzichtig ‘Hanne, het ziet er echt niet slecht uit, maar we gaan bij jou de kleuring toch eens overdoen’”. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, maar de zangeres schrok toch wel even toen ze een foto van de eerste kleurpoging onder haar neus geschoven kreeg. “Mijn haar had een kreeftachtige oranje kleur, nog veel erger dan het fluo-oranje dat Karen in het begin van K3 had”.

Lees ook: Exclusief! Josje Huisman: ‘Het is jouw lichaam, daarmee mag je doen wat je wilt’

Bron: HLN.be Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook