De enge reden dat je geen legging moet dragen tijdens het vliegen

Wanneer je een lange reis in het vliegtuig tegemoet gaat, wil je er het liefst zo comfortabel mogelijk bij zitten. De fö...

Lees ook

Wanneer je een lange reis in het vliegtuig tegemoet gaat, wil je er het liefst zo comfortabel mogelijk bij zitten. De föhn wordt even snel door je haren gehaald, je make-up laat je voor wat het is of doe je zo min mogelijk en het liefst draag je een grote trui met een sportlegging eronder. Iedereen zal deze outfit herkennen, maar voortaan kan je beter twee keer nadenken voor je die legging uit je kast trekt.

Pyjama

Dat je geen strakke skinny jeans met hoge hakken eronder wil dragen, dat is maar al te goed te begrijpen. Het liefst zou je dan ook gewoon je zachte pyjama aan willen trekken, maar dat gaat vaak net een brug te ver. Een logisch alternatief is dan de legging, want die zit minstens net zo lekker. Toch kan je die volgens luchtvaartexpert Christina Negroni beter in je koffer laten zitten.

Brand

Volgens haar kan je leggings maar beter vermijden als je per vliegtuig op reis gaat. “Iedereen draagt van die yogaleggings in het vliegtuig, maar je kan het beste alle kunstmatige vezels in kleding vermijden. Wanneer er in een vliegtuig brand uitbreekt, hebben deze legging extra snel kans om in brand te vliegen”. Volgens haar kan je dus beter iets van katoen of iets wat gemaakt is van natuurlijke vezels aantrekken.

Schoenen

Ook heeft ze nog een tip voor alle mensen die hun schoenen uittrekken tijdens de vlucht. Naast dat het niet heel fris is voor je medepassagiers, is het ook nog eens gevaarlijk. Mocht er iets tijdens de vlucht gebeuren waardoor de vloer ijskoud of juist super heet is, kan je maar beter niet je schoenen kwijt zijn.

Lees ook: Stewardess geeft vijf vliegtips voor een mooie huid

Bron: Buzzfeed, Bustle Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook