Politie Tiel zet inwoner op z’n plek die klaagt over harde sirenes

De politie in Tiel reed met gierende banden naar een adres waarop iemand gereanimeerd moest worden, dit tot groot ongeno...

Lees ook

De politie in Tiel reed met gierende banden naar een adres waarop iemand gereanimeerd moest worden, dit tot groot ongenoegen van een andere inwoner die wakker schrok van het geluid.

Wakker

“Mag ik vragen waarom er om 3 uur ’s nachts met loeiende sirenes wordt gereden terwijl er geen verkeer is? Ben er wakker van geworden, bedankt!”, schreef de verontwaardigde inwoner op de Facebookpagina van de politie. “Oh het spijt ons dat wij u wakker hebben gemaakt. Het spijt ons dat wij iemands leven probeerden te redden. Het spijt ons dat die persoon vermoedelijk nooit meer wakker wordt. Wij hadden natuurlijk rekening moeten houden met uw nachtrust”, reageert een van de agenten eronder. De persoon laat het er echter niet bij en doet er nog een schepje bovenop. “Het spijt ons dat wij iemands leven probeerde te redden? Wat is dit voor iets kinderachtigs nou weer? Vind het erg irritant dat jullie al voor de zoveelste keer met sirenes in de nacht rijden! Er is geen hond of kat buiten, iemand z’n leven kan je ook redden zonder sirenes, want er is geen verkeer!” De politie is verder niet ingegaan op de klacht.

Bron, beeld: Facebook, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook