De dieettrend waar celebs fan van zijn

Wie denkt dat het lichaam van celebrities zomaar komt aanwaaien, heeft het toch echt mis. Ze werken zich compleet in het...

Lees ook

Wie denkt dat het lichaam van celebrities zomaar komt aanwaaien, heeft het toch echt mis. Ze werken zich compleet in het zweet in de sportschool én volgen bijna allemaal ook nog een strikt dieet. En dat is zwaarder dan je denkt.

Dieet

Kreeg Fajah Lourens onlangs nog veel kritiek op haar uitspraak dat ze op dieetdagen maximaal 1250 calorieën naar binnen werkt, doen de buitenlandse beroemdheden het nog een tikje strenger. Een aantal sterren zouden naar verluidt al jaren fan zijn van het ‘5:2 dieet’ van Dr. Michael Mosley, waar je twee dagen maximaal 600 calorieën mag hebben en de rest van de week alles kan eten wat je wil. Voor de meeste mensen totaal niet haalbaar, maar onder de sterren topfavoriet. Toch is er het één en ander aangepast.

Beyoncé

Dr. Mosley kreeg namelijk vaak te horen de mensen die zijn dieet volgen, wel heel erg veel honger hadden op de twee dagen waar ze maar 600 calorieën mochten. Hij besloot dan ook om het maximale van 600 naar 800 calorieën te zetten, waardoor sterren als Beyoncé ook ineens interesse in het dieet kregen. In onze oren klinkt dit nog steeds als bizar weinig en eten we liever toch net iets meer!

Lees ook: Dit is de grootste fout die je kunt maken tijdens je dieet

Bron: Daily Mirror Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook