Nicole Kidman haalt opnieuw de headlines door opvallende verschijning

Ze kwam laatst nog in het nieuws door haar aparte manier van klappen bij de Oscars, maar nu weet Nicole Kidman opnieuw d...

Lees ook

Ze kwam laatst nog in het nieuws door haar aparte manier van klappen bij de Oscars, maar nu weet Nicole Kidman opnieuw de media te halen. De actrice is namelijk met een veel voller gezicht gespot, waardoor ze de gemoederen flink bezig houdt.

Transformatie

Het is algemeen bekend dat de actrice niet vies is van een beetje botox, maar dit keer viel haar transformatie wel heel erg op. Er zaten slechts zes dagen tussen de uitreiking van de Oscars en de Golden Kamera Awards in Duitsland, maar qua uiterlijk vond de media haar verschijning een wereld van verschil.

Fillers

Plastisch chirurg Dr. Jeremy Hunt is dan ook van mening dat de Australische actrice weer flink aan zichzelf heeft laten sleutelen. Hij vermoedt dat het vollere gezicht van Nicole het resultaat is van een paar fillers die ze in haar wangen zou hebben laten spuiten. Wat denk jij? Heeft de actrice daadwerkelijk wat in haar wangen laten spuiten of zal ze straks weer met een bizarre verklaring komen.

Lees ook: Nicole Kidman vertelt eindelijk wat er aan de hand was met haar handen tijdens de Oscars

Oscars

Golden Kamera Awards

Bron: Daily Mail Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook