Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Victoria Koblenko zet vriend naakt op de foto

De actrice geniet op dit moment samen met Evgeniy Levchenko en zoontje Kiy van een heerlijke vakantie op de Filipijnen. Dat het drietal in een warm land is, wordt wel duidelijk als Victoria haar vriend ‘naakt’ op de foto zet. Zijn edele delen schermt Victoria dan ook af met een verkoelend drankje. “Ik heb nog nooit een foto getagd met pic of the day, maar deze made my day! Bedenk hier de songteksten van Kelis bij… Iets met milkshake en iets met ‘Better Than Yours’”, schrijft ze bij de foto. Er is in ieder geval geen twijfel over mogelijk; het liefdeskoppel heeft het hartstikke naar hun zin.

Josje Huisman laat nieuwe lichaamsversiering zetten

De zangeres is een groot fan van tattoos en laat dan ook regelmatig wat op haar eigen lichaam tatoeëren. Dit keer koos Josje voor een zigeunervrouw. Op Instagram postte ze een foto van haar nieuwste aanwinst en schreef ze: “Ze is zo mooi. Net als ik. Net als jij”. De Belgische The Voice Kids-coach wil met de tatoeage de kracht van de vrouw uitdrukken en vooral haar vrouwelijke volgers zijn dan ook maar wat enthousiast. De zangeres liet eerder al een tattoo op haar arm en buik zetten.

Johnny de Mol verkleed zich als vrouw

De presentator blijft iedereen elke keer weer verbazen. Postte hij laatst nog een foto waar hij zich verkleed had als oude opa, heeft die zich nu in een jurkje met bikini gehuld. “’Goh, wat lijk je toch op je moeder Johnny!’ hoor ik wel vaker…”, schrijft Johnny bij de foto. De foto blijkt er één uit de oude doos te zijn en zou gaan om een feestje waar iedereen verkleed naartoe ging. We zijn benieuwd waar hij volgende week mee komt aanzetten.

Bron: Weekend, Show Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook