De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian emotioneel in nieuw seizoen KUWTK

Het leven van de realityster stond het afgelopen jaar flink op zijn kop. In oktober werd Kim overvallen in haar appartement in Parijs, wat een diepe indruk op haar heeft achtergelaten. “Ze vroegen om geld. Ik zei: ik heb geen geld”, vertelt Kim in een preview van de volgende aflevering van Keeping Up with the Kardashians. “Ze hebben me de gang opgesleurd, bij de trap. Toen zag ik het vuurwapen, heel duidelijk. Ik keek naar het wapen, naar beneden en dacht: ik heb een fractie van een seconde om te beslissen of ik de trap afren”.

In de preview benadrukt Kim nog maar eens in wat voor nachtmerrie ze beland was. “Het maakt me zo van streek als ik daarover nadenk. En wat als ze niet schieten en ik het red? Als de lift niet op tijd komt of de deur op slot zit, dan ben ik het haasje. Ik kon geen kant op”, vertelt ze emotioneel aan haar zussen. De aflevering zal aankomende zondag in Amerika worden uitgezonden.

Kendall Jenner showt lichaam in transparante lingerie

Hoewel het model vaak nogal mysterieus is over haar privé-leven, is ze met haar lichaam veel minder terughoudend. Het topmodel liet tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show al weinig aan de verbeelding over, maar in deze gewaagde fotoshoot in Miami gaat Kendall nog net een stapje verder. Het 21-jarige model poseerde afgelopen zondag in transparante lingerie, waarin ze weinig te raden over liet. En daarmee laat ze nog maar eens zien over een ge-wel-dig lichaam te beschikken. Wauw!

Bron: AD, Telegraaf Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook