Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Ellie Goulding brengt schoenencollectie uit met vanHaren

Ellie Goulding is niet alleen goed in het maken van muziek, maar blijkt ook nog eens creatief te zijn in het ontwerpen van een eigen schoenenlijn. De Britse zangeres heeft de handen ineen geslagen met schoenenketen vanHaren. De Ellie Star Collection is vanaf vandaag te koop en we verzekeren je; het is de moeite waard.

2. De geheime tattoo die Angelina Jolie voor Brad Pitt liet zetten

Enkele maanden voor hun nasty break-up lieten Brad Pitt en Angelina Jolie hun liefde nog bezegelen met matching tattoos. Nog nooit eerder zagen we die beelden, tot nu.

3. Metamorfose K3-zangeres Hanne ging compleet mis

Tijdens het tv-programma K3 zoekt K3 werden Hanne, Klaasje en Marthe uiteindelijk als dé nieuwe K3 gekozen. Omdat de meidengroep onder andere bekend is van hun drie verschillende haarkleuren, moest ook de nieuwe groep een metamorfose ondergaan. Maar die ging bij de Belgische Hanne niet helemaal zoals gepland.

Laatste nieuws

Zie ook