Temptation Island-koppel samen op festival gespot

Het is pas maandag maar we kunnen nu al niet meer wachten op de volgende aflevering van Temptation Island. Afgelopen don...

Lees ook

Het is pas maandag maar we kunnen nu al niet meer wachten op de volgende aflevering van Temptation Island. Afgelopen donderdag zagen we hoe Rosanna in tranen uitbarstte bij het kampvuur, toen ze de beelden van Niels en verleidster Parastoo onder haar neus geschoven kreeg. Toch lijkt het erop dat het stel het avontuur overleefd heeft.

Betrouwbaarheid

Op Facebook laat iemand weten Rosanna en Niels afgelopen weekend samen gespot te hebben op het Pussy Lounge Festival. De twee hadden het zichtbaar naar hun zin en het zag er volgens hem niet bepaald uit dat de twee uit elkaar waren. De betrouwbaarheid van de bron moet je misschien in twijfel trekken, maar er is natuurlijk een kans dat de twee nog gewoon bij elkaar zijn. De twee worden op Instagram ook regelmatig samen op de foto gespot, al zijn het wel foto’s waar ook anderen nog op staan.

Kampvuur

Het is nog even afwachten of de twee het echt hebben gered. Donderdag is alweer de zevende aflevering en daarin zal je onder andere zien hoe Rosanna omgaat met het verwerken van de beelden die zij tijdens het kampvuur te zien kreeg.

Lees ook: Beelden van nieuwe afleveringen Temptation Island uitgelekt

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook