Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Heeft Beyoncé geslacht tweeling onthuld?

Queen Bey heeft nog niks losgelaten over het geslacht van haar ongeboren tweeling, maar het gerucht gaat dat ze twee jongetjes verwacht. Ze plaatste nieuwe zwangerschapsfoto’s op haar website en het viel fans meteen op dat ze de oorbellen uit haar If I Were A Boy video draagt. Haar verleden van stiekeme hints geven zijn voor fans het bewijs dat ze weer iets duidelijk probeert te maken. Time will tell…

Selena Gomez steekt geld in onderzoek Lupus

Selena ging eind vorig jaar naar rehab omdat ze angst- en paniekaanvallen had en was depressief was. Ze liet weten dat ze leed aan Lupus. Nu heeft ze geld geschonken aan de Keck School of Medicine, een afdeling van de universiteit van Zuid-California, waar ze zich bezighouden met onderzoek naar de auto-immuunziekte.

Chad Michael Murray en Sarah Roemer ouders geworden

Het stel heeft de geboorte van hun tweede kindje op Instagram bekendgemaakt met een lieve foto. Ze hebben samen al een 1-jarig zoontje. “Maak je geen zorgen kleine meid, je mag me zo lang en stevig vasthouden als je wil”, schrijft hij bij het kiekje waarop de baby zijn vinger vasthoudt. “Ik ben al van jou en laat je nooit gaan. Ik heb nu twee geweldige vrouwen in mijn leven. Mijn zoon en ik zijn twee hele gelukkige mannen.”

Laatste nieuws

Zie ook