#TBT met Chantal Janzen

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Dez...

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan presentatrice én actrice Chantal Janzen.

Actrice

De meeste mensen kennen Chantal als presentatrice van Dance Dance Dance, jurylid in Holland’s Got Talent en haar eigen programma Chantal blijft slapen. Maar de 38-jarige is ook gewoon nog actrice. Ze bemachtigde rollen in films als Pak van mijn hart en Soof, maar ook in 2017 is Chantal nog steeds populair in de bioscoopzalen. De alleskunner stond afgelopen maandag nog op de rode loper van de film Het Verlangen, waarin ze de niet al te snuggere Brigitte speelt.

Limburg

De carrière van Chantal is on fire, maar toch is de presentatrice letterlijk van ver gekomen, want Chantal werd 38 jaar geleden ver van het Mediapark geboren. Ze werd geboren in het Limburgse Tegelen en groeide daar op tot ze in haar tienertijd naar Amsterdam vertrok om te gaan studeren. Benieuwd hoe Chantal er als klein meisje uitzag? Bekijk de foto dan hieronder!

Lees ook: Chantal Janzen: ‘Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde’

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook