Zo zien Dunya & Desie er nu uit

Het is inmiddels 14 jaar geleden dat de hitserie Dunya en Desie te zien was op televisie. De serie gaat over het le...

Lees ook

Het is inmiddels 14 jaar geleden dat de hitserie Dunya en Desie te zien was op televisie. De serie gaat over het leven en de puber-problemen van twee meisjes uit Amsterdam-Noord. Iedereen die is opgegroeid in de jaren ’00 moet de serie dan ook gezien hebben en dan was gegarandeerd fan, want wat maakten de twee veel mee en wat waren ze grappig. Maar hoe ziet het duo er nu, 14 jaar later, uit en wat doen ze in het dagelijkse leven?

Toen & nu

De rollen van Dunya & Desie werden vervuld door Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven en allebei de dames zijn nog steeds actice. Zo zien we Maryam als één van de hoofdrolspelers in de serie Flikken Rotterdam en Eva zien we binnenkort in de romantische komedie Hartenstrijd. Op carrière-gebied is er dus vrij weinig veranderd, maar qua uiterlijk een hele hoop. Vooral de kapsels van Maryam en Eva zien er totaal anders uit dan de coupes van Dunya en Desie. De lange haren van Dunya zijn verdwenen en Maryam gaat tegenwoordig met een kort kapsel door het leven en Eva heeft haar haren knalrood geverfd. Herken jij de twee nog terug?

Mama Knol

Dunya en Desie zijn dan ontzettend veel veranderd, maar iemand die geen spat is veranderd in de afgelopen jaren is Christine van Stralen. Christine speelde de moeder van Desie, Monique Koppenol.

Laatste nieuws

Zie ook