‘Einde in zicht voor populaire serie New Girl’

Alhoewel er officieel nog niets bekend is over de toekomst van New Girl, denkt hoofdrolspeler Jake Johnson dat het na he...

Lees ook

Alhoewel er officieel nog niets bekend is over de toekomst van New Girl, denkt hoofdrolspeler Jake Johnson dat het na het huidige seizoen gedane zaak is met de comedy.

Finale

Jake vertelt aan The Daily Beast dat de laatste aflevering van het zesde seizoen zich goed leent als afsluiter van de serie. “Fox wil ons niets vertellen, maar we hebben een finale opgenomen waarmee, als dit het einde is, de fans zullen kunnen leven.” Alhoewel de acteur en de rest van de cast een lopend contract hebben bij de zender, voorspelt Jake dat dat niet uitgediend zal worden. “Ik denk dat het na dit seizoen klaar is.” De serie, over een groep vrienden die een loft in Los Angeles deelt, was in 2011 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. Jake speelt in New Girl huisgenoot Nick Miller, die een knipperlichtrelatie heeft met het personage waar de serie zijn naam aan dankt, Jessica Day (Zooey Deschanel).

Fox ontkent noch bevestigt dat het einde in zicht is voor New Girl. De zender verklaarde zondag dat het zich momenteel beraadt op de toekomst van de serie.

Lees ook: Dit betekenen de sterren op Netflix dus echt

Bron: The Daily Beast, RTL

Laatste nieuws

Zie ook