Deze opmerkelijke TopShop jeans neemt het internet over

Topshop heeft alles wat jouw modehartje begeert; van trendy crop tops en oversized hoodies tot killer heels en bling bli...

Lees ook

Topshop heeft alles wat jouw modehartje begeert; van trendy crop tops en oversized hoodies tot killer heels en bling bling accessoires. Maar het populairste item van de winkelketen is eigenlijk heel basic: de jeans! Wereldwijd verkopen ze iedere tien seconden een spijkerbroek en als je de SS17 Denim Collection HIER ziet, begrijp je meteen waarom. Maar er is één paar jeans in het bijzonder die het internet in de greep houdt.

Peek-a-boo

Topshop staat ook bekend om hun kekke, fashion forward designs en daar doet deze spijkerbroek niet voor onder. Deze cropped mom jeans hebben heel opvallende, plastic knievlakken, waardoor je knieën duidelijk zichtbaar zijn. Misschien zijn knieën de nieuwe sexy lichaamsdelen die je met trots wil showen aan de rest van de wereld óf misschien zijn deze jeans speciaal voor die dagen dat je daadwerkelijk de moeite hebt gedaan om je benen te scheren en je trots wil pronken met je harde werk. Wie zal het zeggen. Feit is wel dat Twitter er natuurlijk ook het een en ander over te zeggen heeft. Bekijk de reacties hieronder, op zoek naar een andere statement broek? Die shop je hieronder.

Lees ook: Trend alert! Metallic schoenen waarmee je zeker opvalt

MOTO Clear Panel Mom Jeans – €68

Twitter gaat los

Shop!

Mango – €49,99

TopShop – €98River Island – €60River Island – €55TopShop – €170

ASOS – €86

Zoe Karssen – €219

Laatste nieuws

Zie ook