Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 15 t/m 21 maart 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilZo zie je maar weer, je weet...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 15 t/m 21 maart 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Zo zie je maar weer, je weet nooit wat er precies in iemands leven speelt. Een stel dat je al tijden kent, gaat uit elkaar. Terwijl je dacht dat die twee het levende voorbeeld van De Perfecte Match waren. Geen reden om aan je eigen koers te twijfelen Ram. Maar wel een teken dat je de onvrede die je soms voelt sluimeren moet aanpakken.

STIER 21 april – 21 mei
Je holt al jaren als een malle achter je ambities aan. Maar eigenlijk heb je geen idee meer wat die tegenwoordig nog inhouden. Daardoor heb je wel wat weg van een kip zonder kop. Ga na wat je dromen waren en maak nieuwe toekomstplannen, zodat je weer gericht aan de slag kunt.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Kijk nou eens goed naar al die potjes nagellak die je door de jaren heen hebt verzameld. De helft is keihard geworden, daar krijg je echt geen druppel meer uit, hoe graag je dat ook zou willen. Gooi de oude zooi weg, en investeer in een paar nieuwe potjes. En stop daarna met hamsteren.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je overweegt een drastische carrièreswitch. Maar je twijfelt. Want wat zullen de mensen om je heen wel niet denken? Lieve Kreeft, Miljuschka Witzenhausen was vroeger vj, en kookt nu de sterren van de hemel – waarom zou jij het niet over een compleet andere boeg mogen gooien? Ga je dromen achterna.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
In een zoveelste poging wat af te vallen, heb je weer een nieuw dieet opgeduikeld. En zoals gebruikelijk roept iedereen dat je moet stoppen met al die rare diëten van je, en gewoon wat beter op je voeding moet letten. Prima hoor, als je deze nog wil uitproberen. Maar verwacht geen wonderen, en luister daarna naar je vrienden.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Je zit helemaal in je comfort zone op kantoor, alleen je salaris weigert mee te groeien in het tempo dat jij voor ogen hebt. Er bestaat helaas geen formule waarmee je rijk wordt, maar op zoek gaan naar een baan bij een ander bedrijf, zou je zomaar meer kunnen opleveren. Moet je het wél een leuk bedrijf vinden, natuurlijk.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Bijzondere eigenschappen die jij bezit: 1) Je bent vrolijk ingesteld. 2) Je bent ALTIJD vrolijk ingesteld. En deze week lijkt iedereen iets van jouw positieve vibes te willen stelen. Dat zorgt ervoor dat je enorm uitgeput raakt van negatieve mensen die er met jouw positieve energie vandoor gaan. Ontloop de bloedzuigers.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je moet eerlijk tegen jezelf zijn. Wat je de laatste tijd deed op liefdesvlak had meer te maken met een imaginair muntje opgooien en klakkeloos kop of munt volgen, dan met wat je daadwerkelijk voelde. Het is nuttig om eens naar je emoties te luisteren, dan bereik je misschien voor de verandering wél iets.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Als Alessandra Ambrosio weer een prachtig kiekje met #foreveronvacation op Instagram heeft geplaatst, ben je het zat. Je besluit niet meer zo obsessief naar het leven van anderen te kijken en vanavond nog achter de computer te kruipen om een reis naar een tropisch eiland te boeken.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je vriendin wil ‘iets’ met d’r haar, en dol op metamorfoses als jij bent, wil je haar graag helpen. Doe maar niet, tenzij je een kappersopleiding hebt afgerond. Prima als je wat vlechtwerk uitprobeert, maar regenbooghaar is zelfs voor de meest ervaren kappers een pittige klus.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je bent zo iemand die het liefst zelf alles oplost, maar deze week zie je even niet meer in hoe je je werk op tijd af krijgt. Blijkbaar hangt het woord ‘stress’ in neonletters boven je hoofd, want als je op het punt staat in te storten, vraagt een collega of je misschien hulp nodig hebt. Zet je trots opzij Waterman.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je lijkt immuun voor ongeveer ieder virus, want terwijl in de trein mensen in je gezicht niezen en je collega’s zich een ongeluk hoesten, heb jij nergens last van. Of nou ja, al dat gekuch trekt een wissel op je concentratievermogen, maar dat is altijd beter dan longen die aanvoelen of er brandnetels in groeien.

Laatste nieuws

Zie ook