Exclusief! Ryanne van Dorst: ‘Dat mensen nu verder kijken dan mijn grote bek vind ik fijn’

What you see is what you get bij Ryanne van Dorst (32), voorheen bekend als Elle Bandita. Haar programma Geslacht!...

What you see is what you get
bij Ryanne van Dorst (32), voorheen bekend als Elle Bandita. Haar programma Geslacht!
was een groot succes. Wij spraken haar over onder andere haar deelname aan Expeditie Robinson.

Wijf met okselhaar

Ze was één van de meest besproken kandidaten van Expeditie Robinson door haar opvallende en grappige oneliners. Ze heeft schijt aan alles en doet precies wat ze wil. Maar voelde ze met de camera’s om haar heen toch maatschappelijke druk? Want: ze schoor speciaal voor Expeditie wel haar oksels. “Nee, dat was puur voor het spel”, reageert ze.

“Ik dacht: ik sta meteen 1-0 achter als ik dat wijf met dat okselhaar ben. Dat vind ik normaal gesproken niet erg, maar ik ging er wel naartoe om serieus mee te doen. En ik weet dat mensen daarop reageren, dat het ‘ranzig’ is. Behoorlijk banaal, maar het is dus een ding. Ik heb het niet verzonnen.”

Ongepolijst

Ze wordt na haar deelname van alle kanten geprezen, omdat ze zo lekker ongepolijst is. “Dat merkte ik na Robinson al, ja. Ik weet niet zo goed wat het is. Misschien dat mensen nu meer naar me luisteren en verder kijken dan mijn grote bek? Ik vind het alleen maar fijn”, vertelt ze.

“Dat jij bijvoorbeeld net zegt: ‘Ik ga Ryanne vandaag interviewen, dus het maakt niet uit wat ik aantrek.’ Dat vind ik een compliment. Dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij. Oké zijn met zichzelf, omdat ze dat ook bij mij zien. Echt hoor, ik moet er bijna van huilen, zo mooi. Vroeger werd ik bespuugd omdat ik anders was, maar daar ga ik nu niet meer over zeiken. Het heeft me ook gemaakt tot wie ik ben, dus het is goed zo.”

Het hele interview lezen waarin Ryanne vertelt over haar programma Geslacht!, haar soms moeilijke jeugd en nog veel meer? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel!

Laatste nieuws